Ga naar main content
pim-niesten.jpg

Geef jouw mening over 'Onze Natuur, De Film' en win een wandeling met Pim!

Heb jij ook zo genoten van 'Onze Natuur, De Film' op groot scherm? Dan horen we graag jouw mening! Vertel ons wat je vond van de film en ding mee naar een prachtige prijs: een wandeling (voor twee personen) met D.O.P. Pim Niesten in de Hoge Venen op zaterdag 29 oktober '22. 

Pim neemt je mee op een onvergetelijke tocht doorheen het wilde België, geeft een unieke blik achter de schermen van de meest prestigieuze natuurdocumentaire ooit in ons land gemaakt en toont uit eerste hand enkele plekken waar hij misschien wel jouw favoriete scène heeft gefilmd

Hoe kan je winnen?

Om deel te nemen vul je dit formulier in, nadat je 'Onze Natuur, De Film' gezien hebt in de bioscoop of tijdens een live concert. Kan je je niet vrijmaken op die datum, maar wil je ons toch laten weten op welke manier de film jou geraakt heeft? Ook dan is jouw mening welkom en kan je het formulier invullen. 

Deze wedstrijd heeft een looptijd van drie weken, van maandag 26 september t.e.m. zondag 16 oktober '22. In elke wedstrijdweek kiezen we drie winnaars die een duoticket krijgen voor de wandeling met Pim op 29 oktober '22. 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen. 

Meer over


Gerelateerde artikels