Ga naar main content
hoge-venen-noir-flohay-1.jpg

Partners

Agentschap voor Natuur en Bos

Agentschap voor Natuur en Bos

Bij Natuur en Bos van de Vlaamse overheid zorgen wij ervoor dat iedereen in Vlaanderen van de natuur kan genieten, nu en in de toekomst. Samen met partners zijn we, als vakmannen en -vrouwen van natuur, elke dag in de weer om de natuur te beschermen en duurzaam te ontwikkelen.
Mooimakers

Mooimakers

Mooimakers is de motor van de strijd tegen zwerfvuil en sluikstorten in Vlaanderen. Mooimakers organiseert campagnes, voert onderzoek, stimuleert kennisuitwisseling, ondersteunt op een proactieve manier alle betrokken actoren en zet zelf aanstekelijke acties op.
Be WaPP

Be WaPP

Be WaPP is de drijvende kracht in de strijd tegen afval en illegaal storten in Wallonië. Be WaPP organiseert campagnes, doet onderzoek, stimuleert kennisuitwisseling, ondersteunt proactief alle betrokken actoren en lanceert acties die enthousiasme opwekken.
Steun ons en word partner

Steun ons en word partner

Jouw merk graag in de kijker zetten op Onze Natuur? Word partner.

Ik wil partner worden
BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis en Onze Natuur slaan handen in elkaar voor meer biodiversiteit. Duurzaamheid is immers een belangrijke pijler voor BNP Paribas Fortis en door een samenwerking aan te gaan met Onze Natuur, wil de bank bouwen aan een betere toekomst.
Nationale Loterij

Nationale Loterij

Bedankt aan de spelers van de Nationale Loterij. Dankzij hun steun kunnen we de Belgische Natuur in de kijker zetten. De financiële ondersteuning van dit project zorgt ervoor dat Onze natuur door heel velen bewonderd en beleefd kan worden. De Nationale Loterij kan zo, dankzij haar vele spelers, elk jaar ontelbare projecten steunen die een verschil maken in onze samenleving en waar vele mensen gelukkig van worden. De Nationale Loterij. Meer dan spelen.
Volvo Cars

Volvo Cars

Volvo Cars ontwerpt auto's die mensen op de eerst plaats zetten, dat maakt hun wagens onderscheidend. Ze zijn vooruitstrevend en verleggen technische grenzen om de veiligheid te verhogen. Als internationaal ondernemend bedrijf kan elke beslissing die Volvo Cars neemt van invloed zijn op de wereld om ons heen. Daarom plaatsen ze de mens centraal in alles wat ze doen. De aanpak wat betreft duurzaamheid gaat verder dan de werkwijze en de auto's die ze maken. Het doet hen nadenken over alle acties die ze ondernemen.
Vlaams Audiovisueel Fonds

Vlaams Audiovisueel Fonds

Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) is een instelling van de Vlaamse Gemeenschap en werkt in opdracht van de Vlaamse regering. Onder de algemene koepel van het VAF vallen drie fondsen: het VAF/Filmfonds, het VAF/Mediafonds en het VAF/Gamefonds. Hiernaast voert het VAF ook bepaalde opdrachten uit voor het economisch filmfonds Screen Flanders.
Screen Flanders

Screen Flanders

Screen Flanders is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de realisatie van audiovisuele creaties in het Vlaamse Gewest (België). Het biedt financiële ondersteuning via het economisch fonds en informatie en contacten via het filmloket.
Canvas

Canvas

Canvas wil tijd maken en tijd geven aan mensen en inzichten die er nu echt toe doen. Wie de snel veranderende wereld van vandaag wil vatten, moet ook kunnen stilstaan. Stilstaan om te verdiepen, om verrast te worden, om mee te leven met anderen, om nieuwe inzichten te ontdekken.
Klara

Klara

Klara is een Belgische radiozender van de VRT met vooral klassieke muziek en in tegenstelling tot andere FM-zenders van de VRT geen reclameblokken. De naam is een lettergreepwoord; een verkorting van "klassieke radio".
Ketnet

Ketnet

Ketnet is sinds 1 december 1997 de kinder- en jeugdzender van de VRT. De zender wordt ingericht door de Vlaamse overheid en voornamelijk gefinancierd met belastinggeld. De naam is afkomstig van het woord 'ket', dat in het Brussels dialect kind of jongere betekent.
RTL TVI

RTL TVI

RTL TVI is de belangrijkste televisiezender van RTL Belgique die uitzendt voor Franstalig België.
Biobest

Biobest

Biobest is één van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van biologische bestrijding van plagen en ziekten en natuurlijke bestuiving. Vandaag biedt Biobest op alle continenten een compleet assortiment aan natuurlijke oplossingen zoals een breed scala aan nuttige insecten, mijten, hommels, aaltjes, biopesticiden, monitoring- en scoutingproducten en feromonen.
Swarovski Optik

Swarovski Optik

Swarovski Optik maakt producten die mensen aansporen om de natuur te gaan beleven, om haar te appreciëren, om ermee in dialoog te gaan en om haar voortbestaan te verzekeren. Met andere woorden, wij staan voor een lange termijn visie, op alle vlakken.
Lannoo

Lannoo

Wij willen een toonaangevende, creatieve en innovatieve uitgever zijn die economische en culturele meerwaarde nastreeft. Economische meerwaarde is noodzakelijk om door de continuïteit van de onderneming op een duurzame wijze de belangen te dienen van aandeelhouders, medewerkers, klanten en de samenleving waar we deel van uitmaken. Ook willen we, zoals vanaf de oprichting van Lannoo steeds de ambitie is geweest, culturele meerwaarde creëren door het in de markt zetten van producten die in de culturele industrie 'een verschil' maken.
WWF

WWF

WWF heeft als doel samen een einde te maken aan de aantasting van het milieu op onze planeet en willen een wereld bouwen waarin de mens in harmonie leeft met de natuur. Dankzij onze 1,1 miljoen leden wereldwijd en onze vele partners, zijn wij in staat om grote projecten uit te voeren, om een gezonde en duurzame toekomst te verzekeren voor een planeet die bruist van het leven.
Natuurpunt

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging met meer dan 118.000 leden. We beschermen kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen.
KU Leuven

KU Leuven

De KU Leuven wil zich langdurig engageren voor duurzaamheid: op vlak van onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.
A.S.Adventure

A.S.Adventure

“Adventure is everywhere”, dat is het motto van A.S.Adventure. Dit unieke outdoor- en vrijetijdsconcept gaat er prat op dat avontuur geen bestemming of activiteit is, maar een positieve manier om bewuster met je leven om te gaan.
De dienst Marien Milieu van de FOD Volksgezondheid

De dienst Marien Milieu van de FOD Volksgezondheid

De dienst Marien Milieu van de FOD Volksgezondheid bekommert zich over het Belgische deel van de Noordzee, met zijn kleine 3.500 zowat een provincie groot. Dat lijkt niet veel, maar zegt niets over het immense belang van het gebied. Het mariene milieu van onze Noordzee is zeer kostbaar. Bescherming en herstel is nodig, ook voorbij de grenzen van ons deeltje. De zee kent immers geen grenzen. Het uiteindelijke doel? Een propere zee vol leven!
Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen gelooft in de positieve kracht van toerisme. Door in te zetten op eigentijds en duurzaam natuur- en landschapstoerisme voor een internationaal publiek wil het agentschap meerwaarde creëren voor onze natuurgebieden, én voor de bewoners, ondernemers en bezoekers ervan.
Inverde

Inverde

Inverde investeert in opdracht van Natuur en Bos in projecten die mensen volop van onze natuur laten genieten. Dat doet het samen met ondernemers en overheidspartners. Voor een goed beheer van natuur, investeert Natuurinvest in programma’s die de kennis van mensen doet groeien.
Lantis

Lantis

Als beheersmaatschappij van de Vlaamse overheid realiseert Lantis complexe mobiliteits- en leefbaarheidsprojecten die Antwerpen en bij uitbreiding Vlaanderen doen openbloeien. Zo zorgt Lantis voor ademruimte op én naast de weg en geven ze ook onze economie meer zuurstof.
HLN

HLN

Het Laatste Nieuws is een Nederlandstalige Belgische krant die wordt uitgegeven door DPG Media. De krant heeft van oorsprong een liberale en vrijzinnige signatuur.
Vilda

Vilda

Vilda is een collectief van een klein groepje gepassioneerde natuurfotografen uit België en Nederland. Deze fotoploeg richt zich bijna uitsluitend op Europese natuur, landschappen en alles wat daarin leeft.
Radio 2

Radio 2

Radio 2 wil met een uitgebreid aanbod van muziek, informatie en ontspanning zich richten op jong en oud, met een waaier aan interesses, van allerlei komaf en met een open blik op de wereld.
Ecopedia

Ecopedia

Ecopedia is dé plek om kennis over natuur- en natuurbeheer op te doen. Het is een project van Inverde, de grootste vormingsorganisatie rond natuurbeheer in Vlaanderen. Je kan er boswachter of boomverzorger worden, een Europees kettingzaagcertificaat halen en alle kennis vergaren die je nodig hebt bij natuurbeheer.
Foodmaker

Foodmaker

Foodmaker is een healthy food company wat gezonde voeding zo toegankelijk mogelijk maakt. Starten met een gezondere levensstijl of gewoon lekker eten?