Ga naar main content
kraanvogels.jpeg

'Onze Natuur': binnenkort ook te zien op RTLplay

Goed nieuws: straks kunnen ook onze landgenoten ten zuiden van de taalgrens genieten van 'Onze Natuur' op tv. Op RTLplay, het online streamingplatform van RTL TVI, kan je vanaf 26 maart 2023 de originele documentairereeks in zes afleveringen streamen. Aan de vooravond van de lancering van de docureeks neemt Selima Belabbas de kijker alvast mee op ontdekking in 'Notre Nature: La Belgique Sauvage'.

Het gras lijkt altijd groener, mysterieuzer en indrukwekkender aan de andere kant van de wereld. Ondertussen weten wij bij Onze Natuur uiteraard al lang dat onze eigen achtertuin minstens net zo fascinerend is! Eenmaal je gezien hebt wat voor moois er bij ons allemaal bloeit, groeit en leeft, zal je onze natuur nooit meer op dezelfde manier zien. En nu kunnen ook de fans van Notre Nature helemaal ondergedompeld worden in die prachtige biotopen die ons landje rijk is. 

Ben je zelf Franstalig of heb je Franstalige vrienden, collega's, familieleden ...? Stem dan zeker op 26 maart 2023 samen af op RTL TVI voor 'Notre Nature: La Belgique Sauvage', waarin Selima Belabbas in een heleboel ongeziene beelden en verhalen duikt, vergezeld door Typh Barrow (de voice-over van de film én de docu) en Virginie Hess (journaliste met een hart voor de natuur). Zo merk je al snel dat er in elk hoekje van onze natuur een prachtige, wilde wereld schuilgaat.

'Notre Nature: La Belgique Sauvage', 26 maart om 18.15 uur op RTL TVI.
Vanaf 26 maart is ook de volledige docu in zes afleveringen beschikbaar op RTLplay.

Meer over


Gerelateerde artikels