Ga naar main content
onze-natuur-de-film-banner.png

Zet je schrap voor de allereerste beelden van ‘Onze Natuur, De Film’

Van het Zwin aan zee tot diep in de Ardennen: met Onze Natuur tonen we het wilde België in volle glorie. De voorbije drie jaar kon je al genieten van de mooiste beelden, verhalen en weetjes via deze website, onze sociale media en onze boekenreeks. Maar daar houdt het niet op … Straks brengen we onze prachtige, ongeziene natuur nóg dichterbij. Vanaf 21 september op het grote scherm in filmzalen overal in het land.

Wij Belgen zijn van nature bescheiden. Maar wat betreft onze natuur is dat absoluut nergens voor nodig: je hoeft nog maar even op safari in je achtertuin te gaan om te beseffen dat wij ook in eigen land omsingeld zijn door sensationele, wilde natuur. We mogen dus best trots zijn op wat er bij ons allemaal leeft en groeit!

Daarom stuurde Hotel Hungaria in maart 2019 twee filmploegen op pad om de wildste, mooiste, ontroerendste, indrukwekkendste natuurbeelden in België vast te leggen. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten. En dat in een land waar op het eerste gezicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde, ongerepte natuur.

Drie jaar later is het eindelijk tijd om een tipje van de sluier op te lichten en het resultaat van al dat harde werk met de buitenwereld te delen … Jawel, ‘Onze Natuur, De Film’ komt eraan! Op de eerste dag van de herfst kan je in een cinema in jouw buurt terecht voor wat nu al dé bioscoopfilm van het najaar belooft te worden. De trailer spreekt wat ons betreft voor zich: Onze Natuur op groot scherm … Da’s kijkplezier mét kippenvel-garantie! 

Meer over


Gerelateerde artikels