Ga naar main content
pimverrekijker01.jpg

Wild in beeld dankzij Swarovski Optik en Onze Natuur

De wilde natuur prachtig in beeld brengen: dat is het gezamenlijke doel van Swarovski Optik en Onze Natuur. De ene doet dat met innoverende verrekijkers en telescopen, de andere met verrassende video’s en meeslepende verhalen. Geen wonder dat ze voortaan als partners door het leven gaan.

Met een verrekijker zie je meer

Vandaag de dag beseffen we meer dan ooit dat we onze wilde natuur moeten koesteren. We blijven zoveel mogelijk binnen, maar kunnen letterlijk herademen, onthaasten, genieten … in onze buurtnatuur. En daar valt nog zoveel te ontdekken! 

Met een Swarovski Optik verrekijker zie je alle details, met een perfecte kleurweergave en een kristalhelder beeld. Ideaal om net dat tikkeltje extra te halen uit je natuurwandeling, maar ook om wilde bezoekers in eigen tuin eens van dichterbij te bekijken. 

Woon je in de stad? Check dan zeker eens welke vogels daar komen overvliegen. Je zal ervan versteld staan hoe levendig ons land is - en daarvoor hoef je écht niet naar de Ardennen of de Kalmthoutse Heide te trekken!

Wat doen Swarovski Optik en Onze Natuur voor elkaar?

Eén van de pijlers die Onze Natuur hoog in het vaandel draagt, is het ‘beleven’ van het wilde België. Die belevenis wordt een pak interessanter (en ook relevanter), wanneer je de natuur naar je toe kan trekken. Bijvoorbeeld met een verrekijker van Swarovski Optik: een nietszeggende boom verandert dan plots in een unieke biotoop die bruist van biodiversiteit. 

Wist je dat er op een inheemse zomereik meer dan 400 verschillende insecten leven? En dan hebben we het nog niet gehad over de veelheid aan vogels die er slapen, eten, vrijen en nestelen! Met een verrekijker in de hand zal de natuur voor jou nooit meer hetzelfde zijn!

Alleen het allerbeste is goed genoeg

Het team achter Onze Natuur wil in 2022 een unieke natuurdocumentaire afleveren. Dat kan alleen met de allerbeste materialen. Onze natuurfilmmakers zijn dan ook erg veeleisend als het op hun uitrusting aankomt. 

De verrekijkers van Swarovski Optik laten hen gelukkig nooit in de steek. Zo kunnen ze de omgeving afspeuren naar de perfecte locatie om hét ultieme shot te maken van een jagende ijsvogel of een troep spelende vossenwelpen.  

Samen de natuur beschermen

Door met een partner als Swarovski Optik in zee te gaan, zet Onze Natuur weer een stapje dichter in de richting van haar doelstelling: het beschermen van de kwetsbare en kostbare natuur om ons heen. We zijn ervan overtuigd dat wie onze fauna en flora ten volle kan ontdekken en beleven, er spontaan meer zorg voor zal dragen. Daarom schrijven we voortaan samen verder aan een impactvol verhaal, met als eindpunt een grandioze natuurdocumentaire op Canvas in 2022. 

En in tussentijd genieten we samen verder van onze buurtnatuur, bijvoorbeeld met de gloednieuwe Digital Guide van Swarovski Optik - een bijzondere verrekijker die je toelaat de natuur samen te ontdekken. Hou Onze Natuur in de gaten, want binnenkort testen we dat technologisch hoogstandje voor jullie uit! 

Meer over


Gerelateerde artikels