Ga naar main content
website-header-wo-titel.jpeg

Onze Natuur, De Film - live in concert

De Zomeravondconcerten van Onze Natuur o.l.v. Dirk Brossé

Zomeravondconcerten van Onze Natuur

In het park
zondag 13 augustus 2023
20u
Gemeentepark van Brasschaat

Aan het water
vrijdag 25 augustus 2023
20u
Jachthaven Antwerpen Linkeroever

Aan de mijn
vrijdag 1 september 2023
20u
Terhills Maasmechelen

Koop tickets

De Zomeravondconcerten van Onze Natuur

Zoemende wilde bijen, tjirpende krekels en golven die breken op het strand. De zomer klinkt als muziek in de oren. En dit jaar klinkt hij mooier dan ooit dankzij de Zomeravondconcerten van Onze Natuur: een reeks wondermooie filmconcerten met livemuziek van Dirk Brossé op drie unieke locaties midden in het groen. Bestel nu je tickets.

Na het succes van ‘Onze Natuur, de film’ live in concert keren Dirk Brossé en kamerorkest Prima La Musica nog één keer terug. Geïnspireerd door al dat natuurschoon op het grote witte doek duiken ze zelf het wilde België in voor De Zomeravondconcerten van Onze Natuur. Op drie unieke locaties waar muziek en natuur hand in hand gaan, brengen ze een zintuigprikkelende voorstelling waar je Onze Natuur kan zien, horen, voelen én ruiken als nooit tevoren.

Dirk Brossé en Prima la Musica

Dirigent en componist Dirk Brossé is al 40 jaar lang een naam van wereldfaam in het muzieklandschap en is momenteel Music Director van het Chamber Orchestra of Philadelphia, van Film Festival Gent / World Soundtrack Awards en van Prima La Musica – het kamerorkest dat hij op deze avond begeleidt. Hij schreef reeds muziek voor theater, musicals, film en televisie en componeerde nu ook de hedendaagse, beklijvende muziek bij Onze Natuur, De Film.

Prima La Musica is een eigenzinnig Vlaams kamerorkest van jonge getalenteerde muzikanten met een originele aanpak, onder de artistieke leiding van Dirk Brossé. Door te focussen op interdisciplinaire projecten zoals dat van Onze Natuur drukken ze een unieke stempel op het concertlandschap in Vlaanderen en ver daarbuiten.